RO | RU

Sandale pentru baieti (80838)

925 lei

Caracteristici

  • Marime 31-35
Aceast─â pereche de sandale pentru baieti ├«mbin─â comfort, siguran╚Ť─â ╚Öi stilul de neuitat. Sunt produse din piele natural─â, ce permite respira╚Ťia adecvat─â a piciorului, iar construc╚Ťia lor permite o dezvoltate corect─â a picioru╚Öelor iubite. Pot fi cu u╚Öurin╚Ť─â pu╚Öi pe picior, pentru a nu pierde clipele minunate de explor─âri ╚Öi activit─â╚Ťi at├ót de importante pentru copii. Iar combina╚Ťia de culori le ofer─â un look plin de energie.

Motive pentru a comanda ├«nc─âl╚Ť─âminte ortopedic─â de la Tiptop:

  • ├Änc─âl╚Ť─âmintea este confec╚Ťionat─â din piele natural─â at├ót interior, c├ót ╚Öi exterior. Pielea natural─â permite piciorului s─â respire, evit├ónd astfel acumularea de umezeal─â ╚Öi disconfortul asociat.
  • Talpa este flexibil─â, ceea ce permite o mi╚Öcare natural─â a piciorului ╚Öi o bun─â absorb╚Ťie a ╚Öocurilor ├«n timpul mersului. Flexibilitatea talpii contribuie la confortul general ╚Öi ajut─â la prevenirea oboselii ╚Öi disconfortului la nivelul picioarelor.
  • ├Änc─âl╚Ť─âmintea are supinator (pernu╚Ť─â) ╚Öi c─âlc├ói tare, care ofer─â sus╚Ťinere ╚Öi stabilizare adi╚Ťional─â piciorului. Supinatorul ajut─â la corectarea posturii ╚Öi la distribuirea uniform─â a presiunii pe ├«ntreaga talp─â, ├«n timp ce c─âlc├óiul tare asigur─â o stabilitate crescut─â ├«n timpul mersului.
  • Aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âmint─â este recomandat─â at├ót pentru picioru╚Öele plate, c├ót ╚Öi pentru cele care calc─â ├«n interior/exterior, picioru╚Öele cu valgus, antivarus ╚Öi alte afec╚Ťiuni. Ea ofer─â suport ╚Öi corec╚Ťie pentru diferite probleme ale piciorului, ├«mbun─ât─â╚Ťind postura ╚Öi distribu╚Ťia corect─â a greut─â╚Ťii.
  • ├Änc─âl╚Ť─âmintea este potrivit─â ╚Öi pentru picioru╚Öele perfect s─ân─âtoase, deoarece ofer─â confort ╚Öi sus╚Ťinere optim─â pentru orice tip de picior. Chiar dac─â nu ai probleme specifice la nivelul piciorului, ├«nc─âl╚Ť─âmintea ortopedic─â poate ajuta la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi a confortului pe termen lung.

Articole reduse

Vreau reduceri